denhaag4u{februari 10, 2010}   Cijfers gebruikersruimten

Gepresenteerde cijfers gebruikersruimten scheppen verwarring onder raadsleden.

Wat dat betreft is die opzet goed gelukt.

Tijd voor een verheldering.

Lees verder…Don Qiuchote van Ypenburg says:

Ik moet steeds het zelfde liedje zingen en dat gaat meestal vervelen.
politiek is al decennia verworden tot oligarchie.
Er is nu stemvee dat weinig I.Q en benul heeft dat de zittende macht aan het stemmemn krijgt.
Het is hopeloos het volk te mobilseren voor verandering.
Het moet allemaal voor hen gedaan worden.
Wat zij zelf kunnen doen – de krachten bundelen en het Ijspaleis overnemen en de zittende poltieke kaste van wel partijmerk ook naar huis sturen door te stemmen op werkelijke vernieuwers behgoord tot het Utopia van Thomas Moore.
In contact met de overheid voert ieder zijn strjdje voor het probleempje met zijn tuintje.
Zo zijn er dan heel velen – die het zelfde probleem hebben – maar ieder ziet maar zijn/haar boompje en niet het hele bos.
Wij leven niet in een democratie maar in een dictaturu van politieke partijen.
Zoals bepaalde landen nog in de middeleeuwen leven, leven wij in Europa en in Nederland in 1868. Zo oud is onze bestuursvorm …
DOch zoals geweten kunnen om mensen die nu leven met een middeleeuws bewustzijn bewuster te maken van hoe ze bezig zijn zal dit honderden jaren vragen. Het is niet anders nu hier met ons bestuursvorm anno 1868 … Totaal voorbij gestreeft in een moderne beschaving … maar ja we blijven maar verder boeren en hopen dat het in orde komt met ons tuintje …
Ik kan iedereen Politea van Plato aanraden.

Hoe meer mensen zich bewust zijn van wat ik hier neerpleurde en dit gaan uitdragen en overdragen op hun kinderen ( want dit wordt ZEKER NIET onderwezen) hoe meer bijdrage er geleverd wordt aan werkelijke verandsering/ chance die nog decennia en wellicht na een wereldbrand eindelijk aangevat zal worden.

Je kan praten als brugman met het huidige oudbollige politieke bestuur, duizenden euries uitgeven aan rechtzaken … wij leven nu in het tijdperk van de-humanisering, ont-schaven dat is macro-sociaal gedetermineerd – geglobaliseerd … alles wordt bepaald door de religie van de heilige economie en haar goddelijke wetten en geboden.

Wie zijn wij met ons probleempke met ons tuintje … en al die andere met hun specifiek probleemke met een ander soortig tuintje maar het zelfde bestel ? antwoord : ontoereikend … want de macht oefent alleen nog macht om de macht te behouden of te vergroten en bekijkt alles vanuit die bril en neemt daarop besluiten … dat noemt oligarchie.

leer je kinderen , ook deze van het Vannevenne park dat wij al decennia niet meer in een democratie leven – maar in een oligarchie … dan heeft dat smartleijk probleem met het tuimte dat gebruikersruimte aan het Vannneveenpark nog enig nut gehad – ervarend leren. – maar we vergeten zo snel – en leren helemaal niets van de geschiedenis.

Succes – ik vind het klote voor iedereen daar zo … maar elk nadeel heb zijn voordeel … bewust worden van de leefwereld waarin wij leven … in sommige bewustzijnsystemen en religies is dit de zin van het leven …Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

et cetera
%d bloggers liken dit: