denhaag4u{april 25, 2010}   Internetsnelheid in de Randstad is belabberd

Internetsnelheid– in– de– Randstad– is– belabberd 

Wat velen al vermoedden blijkt nu dan toch een algemeen probleem te zijn. Want dat we zo laag scoren in de Randstad heeft niets te maken met de relatief veel lage snelheidsabonnementen, maar alles met die providers die je een giga-snelheid beloven, maar nauwelijks 25% leveren van waar je voor moet betalen. Als ze met 20 Mb nog niet eens aan de 5-8,5 Mb komen, wat mag je dan verwachten bij de beloofde 100 Mb?
Precies. Dan betaal je, je scheel voor dié snelheid en dan mag je blij zijn als je 20 Mb haalt. Trouwens, wist je dat als ze je laten betalen voor iets wat ze vervolgens niet leveren, dat in Nederland gewoon oplichting heet? En dat je daar ook aangifte van kan doen. En je geld terug kan eisen wegens wanprestatie?
En hoe dat nu te rijmen valt met het feit dat Den Haag zich graag profileert als een vooraanstaande ICT stad mag Joost weten.

Meer info….

Test je snelheidNiek says:

Goed punt van jullie, te meer daar ik jaren teveel heb betaald, zonder dat ik er erg in had. Door wijziging van modems en routers kreeg ik al jaren mijn huidige snelheid maar betaalde voor twee tandjes hoger! Die snelheid miste ik niet. Dus toen ik eens ging checken of het wat goedkoper kon zonder snelheid terug te nemen, bleek ik opeens veel goedkoper nou ja veel minder duur voor dezelfde snelheid te kunnen internetten.Anton says:

Met XS4all kom ik gemiddeld op 14 mb uit. Vind ik best netjes. Ik heb regelmatig uitschieters naar 16/17 mb. Ik zit waarschijnlijk op een gunstig plekje. De kwaliteit van het modem speelt ook een rol. Ik heb een Fritzbox. Erg goed!!!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

et cetera
%d bloggers liken dit: