denhaag4u{juni 19, 2010}   Komp u ter hulp weggecensureerd

En net als Martijn Borderwijk na de stichting Trix ook de Stchting Komp u ter hulp wil aanprijzen vanwege hun praktische aanpak met hun ICT opleiding in het kader van de jeugdwerkloosheid, wordt de video op onverklaarbare wijze op 0,35 minuut doorgespoeld, zodat men dát in ieder geval niet (meer) hoort. De dag er voor was er nog niets aan de hand en kon je dat gewoon horen. Censuur, kleinzieligheid van Henk Kool omdat Komp u ter hulp de PvdA al die jaren terecht als kwade genius heeft aangemerkt, betreffende dat drugshol aan het Vennepark dat nu gesloten gaat worden? Henk Kool houdt zich nu liever bezig met zijn geldverslindende projectjes en zo’n werktraject duurt slechts (kuch) een jaar. Komp u ter hulp doet daar 3 maanden over. Gelukkig zit onderwijs nu bij D66.
Meer info, zie de berichten op deze site en op DenHaagTeKijk.


 
Martijn Borderwijk begint zijn betoog om 12.00 uur tijdens de originele raadsevergadering, vooropgesteld dat dit ook niet wordt weggehenkied.  Iemand moet tenslotte de opdracht gegeven hebben om dat fragment te verminken.

Tags; drugshol vennepark henk kool machtsmisbruik pvda jetta klijnsma failliet welzijn gebruikersruimte groenlinks bert van alphen tegenstanders d66 cda
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Advertenties


Fabian says:

Kool blijft een afschuwelijke vent die alleen zichzelf gewichtig vindt. En dat is dan ook het enige wat hij zelf is. Zwaar gewichtig.

http://denhaagorg.wordpress.com/2009/06/12/henk-kool-duwt-de-kandidatenlijst-voor-de-pvda-in-2010/devega says:

Ach, Henkie en zijn vooruitziende socialistische blik doet wel meer vreemde dingen. Een van die dingen is hoogzwangere vrouwen in een gebouw opsluiten waarvan de CO2 waarde ver boven het maximum toegestane ligt. Gevolg: vrouwen met zware hoofdpijnen, mensen die pardoes in slaap vallen, vrouwen die misselijk naar huis gaan, enz.
Zal Ome Henk een zorg zijn. Hij zal en moet scoren want hij rook landelijke kansen bij die kansarme partij van hem. Wel vervelend dat ze nu alweer “gewonnen” hebben en Henkie het drankorgel geen kans meer maakt in die landelijke politiek.
Maar nu kan hij zich weer bezig gaan houden met zijn maten in het Regentessekwartier. Kan hij deze wijk weer naar grote hoogte gaan tillen.George says:

Het is natuurlijk het begin van het einde.
Alles wat die PvdA niet aan staat wordt er gewoon uitgeknipt.
Nu D66 en straks de VVD en ook de PVV en de rest van de oppositie.
Echt wel beangtigend dat de grootste verliezer die mogelijkheid misbruikt om informatie te filteren zoals het hun uitkomt.Peter says:

Had je anders verwacht van onze Haagse Berlusconi?
RTV west, de Posthoorn en anderen moeten ook op straffe van inhouding van subsidie naar Henkies pijpen dansen.devega says:

Ach, onze Henk heeft TV west bijna naar de filistijnen geholpen, als dank kreeg hij een wethouderspost. Het betere beloningsbeleid bij de PvDA. Vriend Norder is ook weer zo leuk bezig, na jarenlang achterkamertjes gesjoemel met de woningcorporaties, vind hij dat ze nu plotseling transparanter moeten worden. De nieuwe koers van de PvDA, open, eerlijk en transparant. Ik zit hier te schuddebuiken van het lachen.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

et cetera
%d bloggers liken dit: